M-NUTRITION D-vitamiini 90 tabl.

14,90 

M-Nutrition Mega D3 sisältää tujakan annoksen hyvin imeytyvää D-vitamiinia. Se on juuri oikea valmiste meille arktisten alueiden asukeille, jotka haluamme varmistaa riittävän D-vitamiinin saannin myös pimeänä talviaikana. Tunnetusti D-vitamiini on yksi luustomme lujittajista ja puolustusjärjestelmämme tärkeimpiä tukipaaluja. Taitaapa olla niin, ettei monikaan toiminta elimistössämme suju ilman D-vitamiinin myötävaikutusta – se nimittäin on mukana ainakin 300 geenin toiminnassa.

Availability: Varastossa

Yhdellä pienellä M-Nutrition Mega D3-tabletilla on siis suuri vaikutus jokapäiväiseen hyvinvointiimme. D-vitamiinivalmisteen käyttö onkin pohjoisilla leveysasteilla syytä aloittaa syksyllä ajoissa ja käyttöä tulee jatkaa ainakin huhtikuuhun asti. Eikä haittaa vaikka nappaisit D-vitamiinia kesälläkin, varsinkin jos oleskelusi auringossa jää vähäiseksi tai Suomen kesä yllättää jälleen kerran olemalla kylmä ja auringoton.

  • Erittäin vahva pitoisuus D3-vitamiinia (125 mikrogrammaa)
  • Pieni, helposti nieltävä tabletti
  • Riittoisa 90 tabletin pakkaus (kestää n. 3 kuukautta)
  • Gluteeniton ja laktoositon tuote
 
Annostus: 1 tabletti päivässä runsaan veden kera.
 
Annoksia pakkauksessa: 90

Ravintosisältö per 1 tabletti:

D3-vitamiini 125 mcg (1250 % RDA*)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

Ravintolisä. Laktoositon. Gluteeniton.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta ja auringonvalolta suojattuna.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “M-NUTRITION D-vitamiini 90 tabl.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *