Toimitustavat

Tarjoamme kaikki yleisimmät toimitustavat helpottaaksemme sinun asiointiasi verkkokaupassamme.

Posti on suomalainen palveluyritys, joka tarjoaa älykkäät ratkaisut tieto- ja tavaravirtojen hallintaan. Postilla on Suomen laajin ja kattavin palveluverkosto: yli 2700 nouto- ja palvelupistettä. Lisäksi Postilla on Baltian laajin noutopisteverkosto.

Kaikki Postin palvelut ovat 100 % hiilineutraaleja Posti Green -palveluita. Asiakkaille Posti Green tarkoittaa sitä, että kuljetus- ja toimitusketjupalvelut ovat ilman lisämaksua täysin päästöttömiä.

Posti Parcel – verkkokauppatoimitukset Eurooppaan

Posti Kotipaketti – Paketti läheteään vastaanottajan kotiovelle. Paketin jakelusta sovitaan erikseen vastaanottajan kanssa. Suurimmissa kaupungeissa Kotipaketti voidaan jakaa iltajakeluna. Seurantatunnus kuuluu mukaan.

Posti Smartship ja pakettiautomaatit – paketti lähetetään vastaanottajaa lähimpään Postin noutopisteeseen tai Postin automaattiin. Seurantatunnus kuuluu mukaan.

Posti Rahti – raskaille lähetyksille. Min. 25kg – Max. 1000kg

 

Matkahuolto on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys. Matkahuollon laajan palveluverkoston avulla pääset hyödyntämään 1500 palvelupistettä ympäri Suomen.

Matkahuollon paketteja voi tilata kotiinkuljetuksen lisäksi seuraaviin pisteisiin: Pakettiautomaatit, Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteet, K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset

Lähellä-paketti – Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan noutopisteeseen arviolta 1–3 arkivuorokauden kuluessa. Seurantatunnus kuuluu mukaan.

Kotijakelu – paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1–3 arkipäivän kuluessa. Kotijakelusta kontaktoidaan vastaanottajaa tekstiviestillä ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän sovitun mukaan seuraavana arkipäivänä. Seurantatunnus kuuluu mukaan.