M-NUTRITION BCAA valmisjuoma 330ml

1,75 

M-Nutrition BCAA, 330 ml on BCAA-juoma, jonka ylivertaisen raikas maku on itse koettava. Jokainen neljästä ihanasta makuvaihtoehdosta on kuin tuulahdus kesää purkitettuna. Villi Wild Strawberry, ripauksella punaista greippiä ryyditetty pirskahteleva Pink Lemonade, raikas Strawberry-Pineapple Lemonade ja pirteä Pear Lemonade hemmottelevat makuaistiasi raikkailla, luonnollisilla aromeillaan. Joten jos aiemmin olet pettynyt BCAA-juomien makuun, niin ei tule käymään nyt!

M-Nutrition BCAA-juomassa nimensä mukaisesti se olennainen juttu ovat elimistölle tärkeät aminohapot, joita nauttiessasi saat lihaksille välttämättömiä rakennusaineita helposti ja nopeasti. Juomassa on mukana myös vitamiineja, kuten biotiinia tukemaan ihon ja hiusten hyvinvointia sekä foolihappo ja B6- ja B12-vitamiinit parantamaan suorituskykyäsi. D-vitamiini puolestaan huolehtii niin luuston kuin lihastenkin hyvinvoinnista. Kofeiinia juomamme sisältää sen verran, että saat varmasti mukavan annoksen pirskahtelevaa lisäenergiaa!

  • pirskahtelevaa energiaa, arvokkaita aminohappoja ja terhakoittavia vitamiineja
  • täydellisen raikas janon sammuttaja
  • neljä valloitavaa makua
  • sokeriton
  • vegaaninen

Käyttösuositus: niin ihania kuin M-Nutrition BCAA-juomat ovatkin, ethän käytä niitä enempää kuin yhden tölkillisen päivässä.

Korkean kofeiinipitoisuuden vuoksi emme suosittele juomaa lapsille, raskaana oleville, imettäville tai kofeiiniherkille henkilöille. Sisältää kofeiinia 200 mg/tölkki.

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Maku

, , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “M-NUTRITION BCAA valmisjuoma 330ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *