FAIRTEX SP7 säärisuojat – Musta

119,00 

Fairtex SP7 malli on todella kevyt, mutta silti hyvin suojaava säärisuoja. Erona muihin Fairtexin säärisuojiin on irroittettava jalkapöydänsuoja. Vahvalla tarralla kiinnittettävä jalkaköydän suoja mahdollistaa jalan vapaamman liikkuvuuden. Jalkapöydän suoja myös kiertää nilkan ympäri kokonaan, suojaten jalkaterää ja nilkkaa joka suunnasta. SP7 mallin kiinnitysremmit ovat myös pidemmät kuin muissa malleissa, eli jos sinulla on massiiviset pohkeet, niin tämä malli sopii sinulle. Remmit menevät kyllä siis pienemmänkin pohkeen ympärille ison tarra-alueen ansiosta.

SP7 säärisuojat on anatomisesti muotoiltu vasemmalle ja oikealle jalalle erikseen, joten ne istuvat todella hyvin paikoillaan. Remmeissa ei ole metallisia osia, joten ikävää hankaamista ei synny. Todella vahvat ja pitkä-ikäiset tarrat pitävät kiinni kovassakin treenissä. Valmistuksessa käytetty nahka käydään tarkkaan läpi, ettei siinä ole virheitä tai venymiä. Nahkaa käytetään kerrallaan aina mahdollismman iso pala, jotta tarvittaisiin vähemmän saumoja. Näin suojasta on saatu uskottoman vahva ja se kestää vuosia eteenpäin.

Pehmustuksessa on myös käytetty Fairtexin tuttua kerrostekniikkaa, joten pehmusteetkaan eivät anna periksi tai liiku, joten niillä voi huoletta harjoitella. Suojien sisäpuolella on vettähylkivä materiaali, joten ne eivät tunnu epämukavilta pitkissäkään treeneissä.

Tämä säärisuoja soveltuu kaikkiin potkulajeihin.

Kokotaulukko:

Koko   Sääriosa  Jalkapöytä

S          31.5cm     12.5cm

M         33.0cm     12.5cm

L          34.5cm     14.0cm

XL        35.5cm     14.0cm

Paino 0,6 kg (kilogramma)
Koko

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAIRTEX SP7 säärisuojat – Musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *