FAIRTEX FGV15 vapaaotteluhanskat

85,00 

Fairtex FGV15 vapaaotteluhanskat on Suomen Vapaaotteluliiton hyväksymät amatöörien harjoittelu- ja kilpahanskat. Näillä hanskoilla tarttuminen sekä lyöminen onnistuu luontevasti ja turvallisesti.

Valmistuksessa on käytetty erittäin korkealuokkaista aitoa nahkaa. Nahka käydään valmistusvaiheessa tarkkaan läpi virheiden tai venymien varalta. Päällinen luodaan aina mahdollisimman isoita paloista, jolloin saumoja ei tarvita niin montaa. Tämä tekee hanskasta todella vahvan ja pitkäikäisen tuotteen.

Kiristysremmissä ei ole metallisia osia aiheuttamassa turhia hankaamia, ja sen tarra on erittäin pitävä. Muista sulkea tarra aina laukkuun laittaessa, ettei tarra kerää turhaa likaa.

Kaikki Fairtex hanskat valmistetaan käsin Thaimaassa kestämään paahtavaa kuumuutta ja erittäin tiukkaa treenitahtia. Nämä hanskat kestävät useammat treenit päivässä vuosien ajan. Erittäin varma ratkaisu sekä harrastajalle että myöskin kokeneelle kamppailijalle. Ainoastaan laadukkailla ja hyvin tuotetuilla kamppailuvarusteilla voit kokea kamppailun tuoman euforisen olon parhaimmillaan.

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Koko

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAIRTEX FGV15 vapaaotteluhanskat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *