FAIRTEX BGV8 nyrkkeilyhanskat – Keltainen

119,00 

Fairtex BGV8 on ehdottomasti Fairtexin suosituin malli ja syystäkin. A-luokan aito nahka valitaan tarkasti ja se vielä valmistuvaiheessa tarkistetaan, ettei siinä ole virheitä tai venymiä. Kangasta valitaan mahdollisimman isoja paloja kerralla, jotta saumojen määrä olisi vähäisempi. Tämä tekee hanskasta todella kestävän ja pitkäikäisen. Saumat ovat vahvistettuja ja stresstestattuja, joten näiden hanskojen kohdalla tuskin koskaan törmäämme viallisiin yksilöihin.

Tämä hanska soveltuu ammattilaiselle sekä aloittelijalle. Me uskomme, että ainoastaan kunnon varusteilla voit kokea kamppailun ilon parhaiten. Jos sinulla on käytössä hanska, joka ei suojaa sinua ja vastustajaasi oikealla tavalla, voimme luvata että harrastuskokeilusi jää lyhyeksi. Kun sinulla on asianmukaiset varusteet, voit keskittyä täysin kamppailun tohinaan, ilman että tarvitsee huolehtia jatkuvasti kivuliaista ja epämukavista iskuista.

Hanskan sisäpuolella on vettähylkivä materiaali, joten näillä hanskoilla vedät monet treenit päivässä, ilman että ne ovat aivan litimärät hiestä ja epämukavat käteen vetäessä(heh). Hanskan muotoilu on ns. TightFit, eli sen tarkoituksena on saada hanska istumaan niin hyvin käteen, ettei sinun tarvitse turhaa puristella. Toki jos sisätila tuntuu väljältä, ja astetta pienempi koko on liian tiukka, niin käsisiteellä saat hanskan sisätilan täytettyä ja hanskan istumaan napakasti, aivan kuten kaikkien nyrkkeilyhanskojen kanssa. Suosittelemme muutenkin aina käyttämään käsisidettä hanskan sisällä, sillä se suojaa varmasti ihoasi ikäviltä nirhaumilta ja kovettumilta.

BGV8-mallin muoto on lyhyehkö, mutta silti sen nyrkin päällys on muhkea ja hyvin pehmustettu. Tämä tekee hanskasta erittäin kevyen tuntoisen ja painotus tuntuu luontevalta. Lyöminen ja liikkuminen on todella ketterää tämän hanskan kanssa. Pehmustus on tehty Fairtexille tuttuun tapaan, eli neljä kerrosta vaahtomuovia, joka takaa sen, että pehmuste pysyy vuosia paikoillaan ammattilaisenkin lyömänä. Koska hanska on aitoa nahkaa, kämmenen sisäpuolelle on tehty muutamia tuuletusaukkoja, jotta ilma virtaa kädelle mukavasti.

Tuoteominaisuudet

  • Testimenestyjä, molempien sekä Fighters Only lehden että Suomen Fighter Magazine lehden testikakkonen.
  • Käteenistuva, turvallinen ja kestävä harjoitushanska.
  • A-luokan leikatusta nahasta laadukkaasti Fairtexin ainutlaatuisella 4-kerros vaahtomuovitekniikalla valmistettu käteen hyvin muotoiltu suosikkimalli.
  • Mullistavaa hanskassa on myös peukalon rakenne joka estää silmä- ja peukalovammoja.

Kiinnitysremmissa ei ole metalliosia haittaamassa menoa ja sen tarra on todella pitkäikäinen ja vahva. Toki hanskan tarra tulee aina sulkea laukkuun laittaessa, jotta tarra ei kerää turhaa roskaa ja likaa, joka heikentää sen tarttumista.

Koko-opas

Nyrkkeilyhanskojen koko ilmoitetaan unsseina, joka viittaa pehmusteen määrään. Myös hanskan sisätila kasvaa hieman unssimäärän kasvaessa. Pehmusteen tehtävä on suojata sinua ja vastustajaasi, joten yksinkertaistettuna sääntönä voisi sanoa, että mitä kovempi lyönti, sitä enemmän tarvitaan pehmustetta. Lyönnin kovuuteen taas vaikuttaa kamppailijan kokemustaso sekä paino. Alla listaamme hieman suuntaa-antavia ohjeita, mutta toki jos olet epävarma niin kysy valmentajaltasi tai meiltä neuvoa.

Suluissa kamppailija paino (suuntaa-antava)

< 10 oz (max. 50 kg) Lasten hanskakoko

10 oz (50-60kg) Nuoret ja nuoret aikuiset sekä selkeästi pienikätiset kamppailijat. Sopii erinomaisesti pistari- ja säkkitreeniin.

12 oz (60-75kg) Ns. normaali koko miehille ja naisille. Sopii erinomaisesti pistari- ja säkkitreeniin sekä kuntonyrkkeilyyn.

14 oz (76-86kg) Todella monipuoliset hanskat. Sopii kevyeen sparrailuun, pistari- ja säkkitreeniin. Näillä voi hyvin osallistua kamppailutunneille.

16 oz (86kg+) Paras vaihtoehto sparrailuun ja koviin treenisessioihin, koska nämä hanskat antavat parhaan suojan. Selkeästi isokätisille.

Huomaathan, että nyrkkeilyhanskan kanssa käytetään yleensä käsisidettä, jolla saadaan lisäsuojaa kädelle ja sillä saadaan myös hanska istumaan napakasi käteen. Jos hanskan sisätila tuntuu liian tilavalta, niin käsisiteellä saat hanskan istumaan juuri oikein.

Joillakin urheiluseuroilla on omat unssisuositukset eri ikäryhmille. Kysäise neuvoa aina valmentajaltasi, jos olet hankkimassa uusia hanskoja.

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Koko - Nyrkkeilyhanskat

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAIRTEX BGV8 nyrkkeilyhanskat – Keltainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *