FAIRTEX BGV14 nyrkkeilyhanskat – Musta

115,00 

Fairtex BGV14 nyrkkeilyhanskat soveltuvat sekä nyrkkeilyyn että myöskin potkulajeihin. Ehkä jopa paremmin kuin muuta mallit, koska tässä mallissa on tukevampi rannetuki ja kämmenselässä reilumpi toppaus. Sillä nappailee kiinni siis kovatkin potkut kuin vettä vain.

Fairtex BGV14 edustaa uudempaa teknologiaa varsinkin käytetyn päällyskankaan osalta. Hanska on kauttaaltaan peitetty mikrokuitikankaalla, joka on ns. vihreämpi vaihtoehto aidolle nahalle. Mikrokuitukangas luokitellaan tekonahaksi, mutta se on selkeästi kestävämpää kuin perinteinen tekonahka. Kestävyys ei aivan pääse samalle tasolle, kuin aito nahka, mutta se on paljon luontoystävällisempää valmistaa.

Valmistuksessa hanskaan valitaan aina mahdollisimman isot palat kangasta, jotta saumoja tarvittaisiin vähemmän. Tämä tekee hanskasta erittäin vahvan ja siihen kun yhdistetään vahvistetut saumat, niin hanska on todella pitkäikäinen treenivaruste. Sisäpuoli on vettähylkivää materiaalia, joten näillä vedät vaikka monet treenit päivässä, ilman että ne ovat aivan litimärät hiestä. Ja tottakai sisällä on Fairtexin tavaramerkki, eli neljään kerrokseen pakattu pehmuste, joka pitää muotonsa takuulla pitkään. Kiristysremmissa ei ole metallisia osia haittaamassa, ja sen tarra on todella vahva ja pitkäikäinen. Toki täytyy aina muistaa laittaa tarra kiinni laukkuun laittaessa, ettei tarranauha kerää turhaa likaa ja roskaa, joka heikentäisi tarttumista.

Koko-opas

Nyrkkeilyhanskojen koko ilmoitetaan unsseina, joka viittaa pehmusteen määrään. Myös hanskan sisätila kasvaa hieman unssimäärän kasvaessa. Pehmusteen tehtävä on suojata sinua ja vastustajaasi, joten yksinkertaistettuna sääntönä voisi sanoa, että mitä kovempi lyönti, sitä enemmän tarvitaan pehmustetta. Lyönnin kovuuteen taas vaikuttaa kamppailijan kokemustaso sekä paino. Alla listaamme hieman suuntaa-antavia ohjeita, mutta toki jos olet epävarma niin kysy valmentajaltasi tai meiltä neuvoa.

Suluissa kamppailija paino (suuntaa-antava)

< 10 oz (max. 50 kg) Lasten hanskakoko

10 oz (50-60kg) Nuoret ja nuoret aikuiset sekä selkeästi pienikätiset kamppailijat. Sopii erinomaisesti pistari- ja säkkitreeniin.

12 oz (60-75kg) Ns. normaali koko miehille ja naisille. Sopii erinomaisesti pistari- ja säkkitreeniin sekä kuntonyrkkeilyyn.

14 oz (76-86kg) Todella monipuoliset hanskat. Sopii kevyeen sparrailuun, pistari- ja säkkitreeniin. Näillä voi hyvin osallistua kamppailutunneille.

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Koko - Nyrkkeilyhanskat

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAIRTEX BGV14 nyrkkeilyhanskat – Musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *