FAIRTEX hammassuojat kotelolla – Junior

13,00 

Hammassuojat on suunniteltu ehkäisemään hampaiden katkeamista, vaimentavat iskuja ja pienentävät painetta. Suojat ehkäisevät myös aivotärähdyksiltä.

Yleensä hammassuojat mukautetaan omiin hampaisiin keittämällä niitä ensin vedessä ja puremalla lämmitettyjä suojia sitten suussa. Muovinen tai geelinen hammassuojien materiaali muotoutuu yksilöllisesti suussa tarjoten täydellistä suojaa. Suojien tulisi sopia ja istua hyvin suuhun, pysyä paikoillaan, olla mukavantuntuiset eikä rajoittaa hengitystä tai puhetta. Muista vaihtaa hammassuojat tarpeeksi usein, sillä ne kuluvat käytössä, jolloin niiden teho heikkenee. Etenkin nuorten suu ja hampaat kehittyvät nopeasti, joten suojien vaihto tiheämmin on viisasta.

 

Availability: Varastossa

Muovausohje:

Keitä vesi kiehumispisteeseen. Sammuta liesi ja aseta hammassuojat geelipuoli alaspäin veteen 35-40 sekunniksi.
Käytä hammassuojia pikaisesti kylmässä vedessä, jotta pinta jäähtyy ja et polta suutasi.
Peilistä seuraamalla keskitä hammassuojat suuhun ja pure ylähampaat geelimassan läpi pohjaan saakka, samalla ulkoapäin sormilla ulkopintaa tukien.
Painele sormilla ulkoapäin, jotta geeli menee mahdollisimman hyvin jokaiseen ylähampaan koloon, saadaksesi parhaan istuvuuden.
Jos hammassuojat istuvat hyvin, aseta ne kylmään veteen pidemmäksi aikaa muodon säilyttämiseksi. Muuten, toteuta kohdat 1-4 uudelleen.

Pro tip! Jos suojat tuntuvat liian pitkiltä suuhun, voit leikata niitä pitkistä päistä sopivimmiksi.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAIRTEX hammassuojat kotelolla – Junior”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *