FAIRTEX BGV19 nyrkkeilyhanskat – Musta

139,00 

Fairtex BGV19 on BGV1 mallista valmistettu DELUXE-versio. Malli on tuttuun tapaan muhkea, mutta “Tight-fit” istuvuus takaa, että hanska pysyy kädessä napakasti. Valmistukessa on käytetty A-luokan nahkaa, joka käy tarkan laatutarkastuksen läpi ennen valmistusta. Rystysten kohdalle on lisätty hieman lisää pehmustetta, joten hanskasta tulee vielä kompaktimpi ratkaisu. Myös perukalon paikkaa on hieman paranneltu istumaan paremmin uuteen muotoiluun.

Valmistuksessa hanskaan valitaan aina mahdollisimman isot palat kangasta, jotta saumoja tarvittaisiin vähemmän. Tämä tekee hanskasta erittäin vahvan ja siihen kun yhdistetään vahvistetut saumat, niin hanska on todella pitkäikäinen treenivaruste. Sisäpuoli on vettähylkivää materiaalia, joten näillä vedät vaikka monet treenit päivässä, ilman että ne ovat aivan litimärät hiestä. Ja tottakai sisällä on Fairtexin tavaramerkki, eli kolmeen kerrokseen pakattu pehmuste, joka pitää muotonsa takuulla pitkään.

Kiristysremmissa ei ole metallisia osia haittaamassa, ja sen tarra on todella vahva ja pitkäikäinen. Toki täytyy aina muistaa laittaa tarra kiinni laukkuun laittaessa, ettei tarranauha kerää turhaa likaa ja roskaa, joka heikentäisi tarttumista.

Koko-opas

Nyrkkeilyhanskojen koko ilmoitetaan unsseina, joka viittaa pehmusteen määrään. Myös hanskan sisätila kasvaa hieman unssimäärän kasvaessa. Pehmusteen tehtävä on suojata sinua ja vastustajaasi, joten yksinkertaistettuna sääntönä voisi sanoa, että mitä kovempi lyönti, sitä enemmän tarvitaan pehmustetta. Lyönnin kovuuteen taas vaikuttaa kamppailijan kokemustaso sekä paino. Alla listaamme hieman suuntaa-antavia ohjeita, mutta toki jos olet epävarma niin kysy valmentajaltasi tai meiltä neuvoa.

Suluissa kamppailija paino (suuntaa-antava)

< 10 oz (max. 50 kg) Lasten hanskakoko

10 oz (50-60kg) Nuoret ja nuoret aikuiset sekä selkeästi pienikätiset kamppailijat. Sopii erinomaisesti pistari- ja säkkitreeniin.

12 oz (60-75kg) Ns. normaali koko miehille ja naisille. Sopii erinomaisesti pistari- ja säkkitreeniin sekä kuntonyrkkeilyyn.

14 oz (76-86kg) Todella monipuoliset hanskat. Sopii kevyeen sparrailuun, pistari- ja säkkitreeniin. Näillä voi hyvin osallistua kamppailutunneille.

16 oz (86kg+) Paras vaihtoehto sparrailuun ja koviin treenisessioihin, koska nämä hanskat antavat parhaan suojan. Selkeästi isokätisille.

Huomaathan, että nyrkkeilyhanskan kanssa käytetään yleensä käsisidettä, jolla saadaan lisäsuojaa kädelle ja sillä saadaan myös hanska istumaan napakasi käteen. Jos hanskan sisätila tuntuu liian tilavalta, niin käsisiteellä saat hanskan istumaan juuri oikein.

Joillakin urheiluseuroilla on omat unssisuositukset eri ikäryhmille. Kysäise neuvoa aina valmentajaltasi, jos olet hankkimassa uusia hanskoja.

 

 

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Koko - Nyrkkeilyhanskat

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAIRTEX BGV19 nyrkkeilyhanskat – Musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *