FAIRTEX SP5 säärisuojat – Punainen

109,00 

Fairtexin ehdottomasti suosituin säärisuoja.Täysin käsinvalmistetut tuotteet valmistetaan kestämään Thaimaan uskomattoman kuumaa ja kosteaa ilmastoa. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa on otettu huomioon Thaimaan treenitahti eli yhtenä päivänä voi olla useammatkin treenit, mikä tarkoittaa sitä, että säärisuojat eivät saa kastua litimäräksi hiestä. Siksi niiden sisäpintaan on käytetty vettähylkivää materiaalia, jotta niillä voi huoletta vetää treenistä toiseen ilman epämukavaa tunnetta. Ja voit kuvitella, jos nämä suojat kestävät Thaimaan ankaraa ilmastoa, niin miten hyvin ne kestävät Suomen miedossa ja hempeässä säässä.

SP5 säärisuojat on anatomisesti muotoiltu vasemmalle ja oikealle jalalle erikseen, joten ne istuvat todella hyvin paikoillaan. Remmeissa ei ole metallisia osia, joten ikävää hankaamista ei synny. Todella vahvat ja pitkä-ikäiset tarrat pitävät kiinni kovassakin treenissä. Valmistuksessa käytetty aito nahka käydään tarkkaan läpi, ettei siinä ole virheitä tai venymiä. Nahkaa käytetään kerrallaan aina mahdollismman iso pala, jotta tarvittaisiin vähemmän saumoja. Näin suojasta on saatu uskottoman vahva ja se kestää vuosia eteenpäin.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Pehmustuksessa on myös käytetty Fairtexin tuttua kerrostekniikkaa, joten pehmusteetkaan eivät anna periksi tai liiku, joten niillä voi huoletta harjoitella.

Fairtex SP5 malli on aikalailla “must have” -tuote kamppailijalle, joka ei pelkää kovia treenejä. Tuote sopii myös aloittelijalle, koska vain kunnon tuotteilla voit saada oikeanlaisen kokemuksen harrastamisesta. Jos menet kokeilemaan kamppailulajia suojalla, joka ei suojaakaan, niin loppuuhan se harrastus varmasti kuin seinään. Suojien tarkoitus on suojata sinua ja vastustajaasi, sekä tehdä treenaamisesta mukavaa ilman turhia mustelmia.

Tuoteominaisuudet

  •     Hyvin istuva säärisuoja jossa vettä hylkivä sisämateriaali
  •     Sääri- ja jalkapöytäosaa ei ole neulottu kokonaan yhteen, tästä syystä nilkkaan ei kohdistu painetta, joten suojaa on miellyttävämpi käyttää
  •     Ei ihoa ärsyttäviä ompeleita
  •     Koot: S-XL

 

Kokotaulukko:

Koko Sääriosa Jalkapöytä

S 35.5cm 14.0cm

M 38.0cm 15.0cm

L 40.5cm 15.0cm

XL 43.0cm 16.5cm

Paino 0,4 kg (kilogramma)
Koko

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAIRTEX SP5 säärisuojat – Punainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *