LINNEX Linimenttipuikko

19,90 

Kun käytät Linnexiä ennen ja jälkeen harjoittelun, nopeutat lihasten lämpenemistä ja edistät verenkiertoa. Asteittainen lämmittely vähentää loukkaantumisriskiä merkittävästi. Samalla valmistaudut henkisesti parempaan suoritukseen. Sekä harjoittelu ja palautuminen tehostuvat, sillä Linnexin vaikutus kestää useita tunteja.Lämmittävän tunteen ansiosta et kärsi samalla tavoin aroista ja jäykistä lihaksista.

Linnex-linimenttipuikko on helppokäyttöinen linimentti lihas-, jänne- ja nivelvaivoihin. Sivele linimenttiä 1-2 ohutta kerrosta suoraan iholle. Vaikutuksen tunnet 10-15 minuutissa.

Linnex on erittäin tehokas linimentti aroille ja jäykille lihaksille. Linnexiä käyttävät useat urheilijat ja kuntoilijat kautta maailman.

Varasto loppu

Vaikuttavat aineosat

Linnex sisältää salisyylihappoa, chiliä (Capsicum annum) ja mentolia.

HUOMIO! Ellet ole käyttänyt Linnexiä aikaisemmin, levitä linimenttiä aluksi vain pienelle alueelle ja odota vaikutusta. Älä koskaan liioittele annostusta! Muista, että Linnex on hyvin tehokasta ja näin myös erittäin riittoisaa.

Naprapaatit, kiropraktikot ja fysioterapeutit kaikkialla Pohjoismaissa ovat jo vuosikausia käyttäneet Linnexiä. Linnexin lämpövaikutus vähentää arkuutta, ja ihon omat lämpöreseptorit estävät kipuimpulsseja. Lämpö myös rentouttaa lihaksia, joten hoito on tehokkaampaa. Liikeratoja on mahdollista laajentaa merkittävästi ennen kuin lihakset jännittyvät ja rajoittavat liikkeen suorittamista.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LINNEX Linimenttipuikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *