DOMINUS NUTRITION Refectio palautusjuomajauhe 1,17kg

34,90 

Dominus Nutrition REFECTIO™ -palautusjuomavalmisteessa yhdistyvät tutkitusti tehokkaat aktiiviaineet ja herkullinen maku ilman keinotekoisia makuaineita. Tuotteen ultranopeasti imeytyvä proteiini-aminohappo-hiilihydraattimatriisi kiihdyttää ennennäkemättömän voimakkaasti kuormituksen jälkeistä palautumista. REFECTIO sisältää lisäksi magnesiumia, sinkkiä, kaliumia, kromia sekä C- ja D-vitamiineja. Tuote ei sisällä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita, aromeita tai väriaineita. Liukenee helposti nesteeseen. Laktoositon ja gluteeniton.

Ainesosat:

laktoositon heraproteiini-isolaatti (maidosta), glukoosipolymeerit (maissista), glukoosi, fruktoosi, L-alaniini, L-glysiini, L-lysiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, L-glutamiini, luontainen appelsiiniaromi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, L-askorbiinihappo, väriaine (kurkuma), sinkkiglukonaatti, kromipikolinaatti, kolekalsiferoli.

Käyttöohje: Nauti 2 mittalusikallista (n. 65 g) veteen sekoitettuna välittömästi harjoittelun jälkeen.

Keskimääräinen ravintoarvo per annos (65 g jauhetta):
Energiaa 1 092 kJ/260 kcal
Hiilihydraatteja 44,2 g
Proteiinia 19,5 g
Rasvaa 0,65 g
C-vitamiini 97,5 mg (122 %)*
D-vitamiini 13 mcg (260 %)*
Sinkki 6,5 mg (65 %)*
Magnesium 97,5 mg (26 %)*
Kalium 292,5 mg (15 %)*
Kromi 65 mcg (163 %)*

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

FORMULATED IN FINLAND – MADE IN SWEDEN

Paino 1,17 kg
Maku

,

1 arvio tuotteelle DOMINUS NUTRITION Refectio palautusjuomajauhe 1,17kg

  1. Keke

    Tämän palkkarin Appelsiini-maku on aivan uskomattoman hyvä. Sekoittuu veteen parilla pyöräytyksellä ja menee alas yhdellä kulauksella. Pro vinkki: tämä imeytyy niin nopeasti, että voit alkaa siemailemaan jo lopputreenin päälle, niin saa lisäpotkua viimeisinkiin liikkeisiin. Esim. jalkapäivänä aivan must!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.