M-NUTRITION Devil’s Shot, 100ml

2,50 

M-Nutrition Devil’s Shot on aivan uudenlainen tehonlisääjä, joka on valmis nautittavaksi heti ilman sekoittelua ja sheikkaamista kätevänä shottina, joka kulkee mukana vaikka taskussa.

M-Nutrition Devil’s Shot sisältää lukuisia treenitehoa ja vireystilaa tehostavia ainesosia. Vahva annos (300 mg) kofeiinia lisää vireystilaa ja edistää suorituskykyä kaikissa urheilulajeissa. 3300 mg L-Sitrulliini-DL-Malaattia ja 4000 mg Beta-alaniinia ehkäisevät maitohappojen kertymistä lihaksiin ja estävät lihasten väsymistä kovan harjoittelun aikana. Erinomaisen hyvin imeytyvä L-arginiini-hydrokloridi taas edistää verenvirtausta, joka antaa paremman pumpin kohdelihaksiin ja vauhdittaa ravintoaineiden kulkeutumista elimistössä.

M-Nutrition Devil’s Shot soveltuu käytettäväksi kaikissa urheilulajeissa lisäämään vireystilaa ja treenitehoa. Tuote on 100 % doping-vapaa. Erityisesti suosittelemme tuotetta kuntosalitreenaajille ja  voimaharjoittelijoille, jotka haluavat lisää räjähtävyyttä ja tehokkuutta treeneihinsä.

FI Käyttösuositus: Nauti shotti n. 30-60 minuuttia ennen harjoittelua. Enintään yksi shotti päivässä.

 

Korkean kofeiinipitoisuuden vuoksi emme suosittele juomaa lapsille, raskaana oleville, imettäville tai kofeiiniherkille henkilöille. Sisältää kofeiinia 300mg/annos.

Tietoa: Devil’s Shot -juoman sisältämä beta-alaniini voi aiheuttaa iholla kihelmöintiä, kutinaa ja pistelyä. Tämä on täysin harmitonta, ja vaikutus katoaa itsekseen ja lievittyy, kun elimistö tottuu ainesosaan.

Maku

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “M-NUTRITION Devil’s Shot, 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *