Sale!

M-NUTRITION Melatoniini 100 tabl.

10,43 

Sale!

M-Nutrition Melatonin voi olla tarpeen, kun Nukkumatti viipyy tai reissaaminen kääntää sisäisen kellosi viisarit näyttämään väärää aikaa. Tämä hyvin imeytyvä melatoniinivalmiste auttaa lyhentämään nukahtamisviivettä ja parantaa unen laatua. Melatoniini on luonnollinen keino kadonneen unirytmin metsästyksessä eikä sen käyttö tee sinusta puoliunessa laahustavaa zombieta seuraavana päivänä. Älä siis turhaan laskeskele lampaita, vaan ota käyttöön tämä laadukkaan unen lähde!

Varasto loppu

M-NUTRITION Melatonin tabletti sisältää elimistön omaa unihormonia, jonka tuotanto on huipussaan nuoruusiässä. Vanhemmiten tämäkin hormoni hyrrää huonommin ja sen puutos aiheuttaa monelle nukahtamisvaikeuksia tai huonolaatuista unta. Voit myös omilla rutiineillasi vaikuttaa paljon unen laatuun; säännöllinen elämänrytmi ja rauhoittuminen ajoissa ennen nukkumaanmenoa ovat hyvän unen aineksia.
 M-NUTRITION Melatonin:

  • Luonnollinen uni ilman päiväväsymystä
  • Helpottaa nukahtamista ja lievittää satunnaista unettomuutta
  • Lievittää aikaeroväsymystä
  • Gluteeniton ja vegaaninen tuote
 
Annostus: 1 tabletti tunti ennen nukkumaanmenoa nukahtamisen helpottamiseksi tai aikaeroväsymyksen hoitoon. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.
Käytetättäessä aikaerosta johtuvien oireiden lievitykseen saadaan vaikutus vähintään 0,5 mg annoksella lähellä nukkumaanmenoa. Nukahtamisaikaa lyhentävä vaikutus saavutetaan 1 mg annoksella.
 
Annoksia pakkauksessa: 60

Ravintosisältö per 1 tabletti:

    Melatoniini 1 mg

Muut ainesosat: mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi

Ravintolisä. Laktoositon. Gluteeniton.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta ja auringonvalolta suojattuna.

Paino 0,1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “M-NUTRITION Melatoniini 100 tabl.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.