FAIRTEX BGV18 nyrkkeilyhanskat - Kulta

110,00 

Fairtex BGV18 edustaa uudempaa teknologiaa varsinkin käytetyn päällyskankaan osalta. Hanska on kauttaaltaan peitetty mikrokuitikankaalla, joka on ns. vihreämpi vaihtoehto aidolle nahalle. Mikrokuitukangas luokitellaan tekonahaksi, mutta se on selkeästi kestävämpää kuin perinteinen tekonahka. Kestävyys ei aivan pääse samalle tasolle, kuin aito nahka, mutta se on paljon luontoystävällisempää valmistaa.

BGV18 Soveltuu erityisen hyvin potkulajeihin (thaiboxing, potkunyrkkeily tms.) tukevamman rannetuen ja kämmenselän reilumman toppauksen ansiosta. Tällä hanskalla on selkeästi ”muhkeampi” ja pidempi muotoilu verrattuna esimeriksi perinteiseen BGV8 nyrkkeilyhanskaan.

10 oz
10 oz
12 oz
12 oz
14 oz
14 oz
16 oz
16 oz
Poista

Kuvaus

Valmistuksessa hanskaan valitaan aina mahdollisimman isot palat kangasta, jotta saumoja tarvittaisiin vähemmän. Tämä tekee hanskasta erittäin vahvan ja siihen kun yhdistetään vahvistetut saumat, niin hanska on todella pitkäikäinen treenivaruste. Sisäpuoli on vettähylkivää materiaalia, joten näillä vedät vaikka monet treenit päivässä, ilman että ne ovat aivan litimärät hiestä. Ja tottakai sisällä on Fairtexin tavaramerkki, eli kolmeen kerrokseen pakattu pehmuste, joka pitää muotonsa takuulla pitkään. Kiristysremmissa ei ole metallisia osia haittaamassa, ja sen tarra on todella vahva ja pitkäikäinen. Toki täytyy aina muistaa laittaa tarra kiinni laukkuun laittaessa, ettei tarranauha kerää turhaa likaa ja roskaa, joka heikentäisi tarttumista.

Tuoteominaisuudet

  • Kyseessä on kestävät mikrokuituhanskat, (micro Fiber) mikä kuuluu tällä hetkellä kehittyneimpiin tekonahkamateriaaleihin
  • Täysin uusi malli, joka suojaa rannetta paremmin kuin perinteiset nyrkkeilyhanskamallit
  • Hyvin käteen istuva
  • Soveltuu erittäin hyvin potkulajeihin

Kiinnitysremmissä ei ole metallisia osia haittaamassa menoa, ja sen tarra on erittäin vahva ja pitkäikäinen. Toki hanskan tarra tulee aina sulkea laukkuun laittaessa, jotta tarra ei kerää turhaa likaa ja roskaa, mikä heikentäisi sen tarrautumista.

Koko-opas

Nyrkkeilyhanskojen koko ilmoitetaan unsseina, joka viittaa pehmusteen määrään. Myös hanskan sisätila kasvaa hieman unssimäärän kasvaessa. Pehmusteen tehtävä on suojata sinua ja vastustajaasi, joten yksinkertaistettuna sääntönä voisi sanoa, että mitä kovempi lyönti, sitä enemmän tarvitaan pehmustetta. Lyönnin kovuuteen taas vaikuttaa kamppailijan kokemustaso sekä paino. Alla listaamme hieman suuntaa-antavia ohjeita, mutta toki jos olet epävarma niin kysy valmentajaltasi tai meiltä neuvoa.

Suluissa kamppailija paino (suuntaa-antava)

< 10 oz (max. 50 kg) Lasten hanskakoko

10 oz (50-60kg) Nuoret ja nuoret aikuiset sekä selkeästi pienikätiset kamppailijat. Sopii erinomaisesti pistari- ja säkkitreeniin.

12 oz (60-75kg) Ns. normaali koko miehille ja naisille. Sopii erinomaisesti pistari- ja säkkitreeniin sekä kuntonyrkkeilyyn.

14 oz (76-86kg) Todella monipuoliset hanskat. Sopii kevyeen sparrailuun, pistari- ja säkkitreeniin. Näillä voi hyvin osallistua kamppailutunneille.

16 oz (86kg+) Paras vaihtoehto sparrailuun ja koviin treenisessioihin, koska nämä hanskat antavat parhaan suojan. Selkeästi isokätisille.

Huomaathan, että nyrkkeilyhanskan kanssa käytetään yleensä käsisidettä, jolla saadaan lisäsuojaa kädelle ja sillä saadaan myös hanska istumaan napakasi käteen. Jos hanskan sisätila tuntuu liian tilavalta, niin käsisiteellä saat hanskan istumaan juuri oikein.

Joillakin urheiluseuroilla on omat unssisuositukset eri ikäryhmille. Kysäise neuvoa aina valmentajaltasi, jos olet hankkimassa uusia hanskoja.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Koko - Nyrkkeilyhanskat

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAIRTEX BGV18 nyrkkeilyhanskat – Kulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

VAATTEET

Voimailuvarusteet

Hyppynarut
Hyppynaru on tehokas harjoitteluväline niin kamppailuun kuin kuntosalillekin. Myös crosstraining-harrastajat...
Lihashuolto
Lihashuolto on elintärkeä vaihe urheilijalle. Tästä osastosta löydät hyväksi havaitut...
Nopeuspallot
Nopeuspallot ovat olleet osana kamppailulajien harjoittelua jo iät ja ajat....
Aminohapot
Aminohapot pilkotaan proteiinista ja näin eri aminohappojen suhteita voidaan muuttaa...
Proteiini- ja massajuomat
Proteiini on elintärkeä rakennuspalikka urheilijalle. Näillä tuotteilla varmistat proteiininsaantisi joka...
Palautusjuomat
Palautusjuomalla eli palkkarilla käännät katabolisen tilan kehossasi nopeasti anaboliseksi eli...
Tehonlisääjät
Boostaa treenisi aivan uudelle tasolle näillä tehonlisääjillä. Auttaa kehoasi heräämään...
Vitamiinit, hivenaineet ja kalanmaksaöljyt
Tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet kätevissä pakkauksissa. Näillä täytät päivittäiset saantisuositukset...
Hiilihydraatit
Hiilihydraatti eli hiilari on tärkeä energian lähde urheilijalle. Nopeasti imeytyvä...
Rasvanpolttajat
Rasvanpolttajat antavat hieman apua kesäkuntoon pääsemiseksi. Laitahan rasva tirisemään.
Valmisjuomat
Tästä raikkaat ja näppärät valmisjuomat nautittavaksi samantien.
Patukat/muut
Patukkaa ja what not´s urheilijalle. Sekalaista ravintoa erilaisissa paketeissa.